Welkom! Bedankt dat u een afspraak heeft gemaakt bij ons!

U kunt op de onderstaande links klikken voor de betreffende documenten en voor het filmpje waarin wij uitleggen wat we naast de hypotheek nog meer voor u doen.

Dienstverleningsdocument        Tarievenlijst       Advieswijzer     
Link                                                    Link                      Link                    

Hieronder hebben wij onze werkwijze beschreven.

Werkwijze

Stap 1 Kennismaking en indicatie van jouw mogelijkheden
Het eerste gesprek is altijd gratis bij Handass. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar je wensen en krijg je indicatie van je maximale hypotheek. 
 
Na dit gesprek bepaal jij of je met ons verder gaat. Als dat zo is dan geeft je door het ondertekenen van de opdrachtbevestiging voor hypotheekadvies en - bemiddeling ons de opdracht om aan de slag te gaan.

Stap 2 Je adviseur gaat aan de slag
We maken een inventarisatie en vragen een aantal documenten bij jou op. Hiermee gaan we kijken naar jou gehele financiële situatie, hierop gebaseerd maken wij een analyse. 

Stap 3 Advies
We stellen een financieel advies op. We kiezen voor jou de beste hypotheek, dit doen we door de verschillende aanbieders te vergelijken op basis van rentetarieven en voorwaarden.
We maken een selectie van de hypotheken die het best bij jou passen. Ook gaan we kijken naar de financiële gevolgen van mogelijke veranderingen in jouw situatie, zoals verlies van inkomen, meer of minder verdienen en pensioen.
Vervolgens volgt er een adviesgesprek waarin we de hypotheken bespreken, de berekeningen doornemen en samen uiteindelijk een keuze maken. 

Stap 4 Bemiddeling
Uiteindelijk is het tijd om de hypotheek daadwerkelijk af te sluiten. We vragen de hypotheek aan en regelen eventuele verzekeringen. Uiteindelijk wordt er een bindende offerte van de hypotheek uitgebracht, na het tekenen hiervan is de hypotheek definitief akkoord.

Stap 5 extra service
Als klant van Handass Financieel Advies zetten we je(met toestemming van jou natuurlijk) in het systeem Nationale Hypotheekbond (NHB). Hierdoor kunnen wij in de toekomst een optimale begeleiding van jouw hypotheek verzorgen.