Nieuws

Sluiting kantoor Hilvarenbeek

Per 1 februari 2021 is ons kantoor op de Varkensmarkt 5 in Hilvarenbeek gesloten. We zijn verhuisd naar ons beter gelegen en toegankelijk kantoor op de Doornboomstraat 38 in Middelbeers. Wij kijken er naar uit u daar te mogen ontvangen en van dienst te zijn met de service die u van ons gewend bent!

Aangepaste werkwijze tijdens het huidige coronabeleid

Ook wij willen er alles aan doen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom hanteren wij tijdelijk een aangepaste werkwijze. We vinden dit erg vervelend, maar uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. We vertrouwen dan ook op uw begrip!

  • Wij zijn alleen op afspraak geopend
  • Volg voor stortingen tijdens openingstijden de procedure aan de deur
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht

Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel ons dan tijdens werkdagen tussen 8:30 een 17:00 op 0497-592248.

Huidige procedure voor contante stortingen

Vanwege de huidige maatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om onze procedure voor contante stortingen tijdelijk aan te passen. Bent u van plan een contante storting te doen? Volg dan alstublieft de volgende stappen:

1. Doe uw contanten in een envelop of plastic zakje.
2. Voeg een briefje bij uw storting met daarop uw naam, geboortedatum, rekeningnummer, telefoonnummer en het bedrag van uw storting.
3. Geef uw envelop of zakje aan een van onze medewerkers achter de balie.
4. Uw storting zal op het einde van de dag door ons worden verwerkt.

Zest magazine

Voor ons 25-jarig jubileum dit jaar hebben wij enkele pagina's van Zest magazine mogen vullen met de geschiedenis en groei van ons bedrijf en verhalen van échte klanten. Lees hieronder hoe wij als RegioBank zijn gegroeid, waar we voor staan en hoe onze klanten onze persoonlijke service ervaren.

Geldmaat: nu ook in Hilvarenbeek en Diessen

Wanneer je een betaalrekening bij RegioBank bezit of net bent overgestapt naar Regiobank kun je jouw pincode wijzigen bij een Geldmaat. Weten waar deze automaten in de buurt zich bevinden? Klik dan hier.