Vacature (traineeship) Bankadviseur
Wil jij deel uitmaken van een klein en hecht team waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een echte professional? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een (junior) Bankadviseur voor onze kantoren in Vessem en Middelbeers.

Omschrijving
Onze organisatie groeit en daarom zoeken wij uitbreiding voor ons team. Jij houdt je voornamelijk bezig met onze bank klanten. Je ontvangt klanten aan de balie of spreekt ze telefonisch om ze te helpen met stortingen, opnames of overboekingen en je geeft advies over nieuwe en bestaande betaal- en spaarrekeningen. Daarnaast wordt je ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan nieuwe RegioBank marketingacties, het beheren van onze social media kanalen en daarnaast verschillende administratieve werkzaamheden(facturatie, beheer klanten CRM systeem enz.). Kortom heel divers en uitdagend.

Dit ben jij…
Je stroomt over van ambitie en commerciële gedrevenheid en hebt ontzettend veel zin om te beginnen in je eerste baan of de stap te zetten naar een volgende uitdaging. Je beschikt over minimaal mbo niveau 4 en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te leren. Herkenbaar? Dan ben jij de  persoon die wij zoeken!
WFT Basis is een pre, maar dit kan ook op korte termijn behaald worden. We vinden het vooral belangrijk dat je positief bent ingesteld, leergierig bent, van aanpakken houdt, je verantwoordelijkheid pakt en past in ons team.

Dit zijn wij…
Een organisatie die staat voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. We staan dichtbij onze klanten, welke voornamelijk bestaan uit particuliere relaties en ZZP-ers. De kernactiviteit van ons kantoor is totale financiële dienstverlening voor de klant, op gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Inmiddels bestaan we al 25 jaar en hebben we in deze periode vooral door mond tot mond reclame een groot klantenbestand op weten te bouwen.
In een team van in totaal zo'n 10 collega's ga je samen de uitdaging aan om tot de beste totaaloplossing voor onze klanten te komen. De informele cultuur binnen ons team vinden we belangrijk. Geen rangen of standen, maar samen met je andere collega’s de schouders eronder zetten. Zodat de klant een professionele en persoonlijke dienstverlening ervaart.

Arbeidsvoorwaarden
In je nieuwe rol krijg je direct een goed basissalaris waarbij we zoveel mogelijk de CAO voor het bank- en verzekeringsbedrijf volgen. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Naast de coaching in het dagelijks werk krijg je ook de mogelijkheid om je WFT diploma’s te halen. Natuurlijk zijn er op langere termijn ook doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
Wat we daarnaast bieden

  • Laptop van de zaak
  • 13e maand
  • Vakantiegeld 
  • Kilometervergoeding
  • Personeelskorting voor verzekeringen
  • Gratis je hypotheek afsluiten
  • Premievrij pensioen
  • TelefoonabonnementNog vragen? Neem contact op met Erik Gommers via 0497-592248 of Erik@handass.nl
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €1.710,00 - €2.933,00 per maand