Onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Kwalitatief hypotheekadvies afgestemd op jouw wensen

Om jou van een goed advies te voorzien, brengen we je wensen, verwachtingen en mogelijkheden overzichtelijk in kaart. Op basis daarvan adviseren wij de meest geschikte hypotheek en verstrekker. Dit is wat Handass al meer dan 23 jaar doet!

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken vrijwel alle banken en geldverstrekkers
  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs die je helpen met al je vragen

Werkwijze

Stap 1 Kennismaking en indicatie van jouw mogelijkheden
Het eerste gesprek is altijd gratis bij Handass. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar je wensen en krijg je indicatie van je maximale hypotheek. 
Klik hier voor onze tarievenlijst.
 
Na dit gesprek bepaal jij of je met ons verder gaat. Als dat zo is dan geeft je door het ondertekenen van de opdrachtbevestiging voor hypotheekadvies en - bemiddeling ons de opdracht om aan de slag te gaan.

Stap 2 Je adviseur gaat aan de slag
We maken een inventarisatie en vragen een aantal documenten bij jou op. Hiermee gaan we kijken naar jou gehele financiële situatie, hierop gebaseerd maken wij een analyse. 

Stap 3 Advies
We stellen een financieel advies op. We kiezen voor jou de beste hypotheek, dit doen we door de verschillende aanbieders te vergelijken op basis van rentetarieven en voorwaarden.
We maken een selectie van de hypotheken die het best bij jou passen. Ook gaan we kijken naar de financiële gevolgen van mogelijke veranderingen in jouw situatie, zoals verlies van inkomen, meer of minder verdienen en pensioen.
Vervolgens volgt er een adviesgesprek waarin we de hypotheken bespreken, de berekeningen doornemen en samen uiteindelijk een keuze maken. 

Stap 4 Bemiddeling
Uiteindelijk is het tijd om de hypotheek daadwerkelijk af te sluiten. We vragen de hypotheek aan en regelen eventuele verzekeringen. Uiteindelijk wordt er een bindende offerte van de hypotheek uitgebracht, na het tekenen hiervan is de hypotheek definitief akkoord.

Stap 5 extra service
Als klant van Handass Financieel Advies zetten we je(met toestemming van jou natuurlijk) in het systeem Nationale Hypotheekbond (NHB). Hierdoor kunnen wij in de toekomst een optimale begeleiding van jouw hypotheek verzorgen. 

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0497-592248 of u kunt het contact formulier invullen.

 

hypotheek

 
Reviews Vessem
Reviews Middelbeers